• INREDNINGSDEKOR
    SKAPAR EN LEVANDE OCH ATTRAKTIV MILJÖ

Inredningsdekor används för att dekorera inomhusmiljöer på kontor eller i butiker, för olika informationsändamål eller för skapa rumseffekter i olika former. Ett vanligt sätt för temporära budskap är att använda dukskyltar, dvs ramar med dukfronter vars innehåll lätt kan bytas ut. Folieringar passar i alla typer av miljöer; invändiga och utvändiga samt både klassiska såväl som moderna. Foliedekor kan naturligtvis appliceras på väggar, men med fördel även på golv, i tak, dörrar, trappor, receptionsdiskar, butikskassor eller någon annanstans. Endast fantasin sätter gränser!

VI TAR DIG HELA VÄGEN

Väggdekor och annan inredningsdekor kan användas för permanenta budskap i flera år eller för temporära kampanjer. Oavsett ditt behov är vårt mål att din kommunikation ska bli så effektiv som möjligt. Vi tar fram designförslag och presenterar tydliga skisser för att du ska se vilket slutresultat du kan förvänta dig. Efter godkänt originalarbete går det vidare till våra underleverantörer för tryck och montage. Vårt tryck- och montagenätverk täcker hela den nordiska marknaden.

Vi använder vanligen inredningsdekor som produceras av folie i högsta kvalitet från t ex Avery eller 3M. Materialet från dessa leverantörer håller hög kvalitet, är flexibelt, slitstarkt och är lätt att montera. Dekor kan även tas bort utan att lämna spår på underliggande material. 

Läs mer

OÄNDLIGA VARIATIONER

Inredningsdekor och folie används ofta som en unik utsmyckning och är ett bra alternativ till målning och vanlig tapet. På FocusNeo är vårt mål är att skapa en helhet där ert varumärke synliggörs och tydliggörs med skyltar och annan visuell kommunikation för att skapa en attraktiv och levande miljö. Vi vill skapa en arbetsmiljö som sänder rätt signaler till kunder och anställda. Det gör vi genom kundanpassade lösningar där vi kan hjälpa till i alla aspekter av processen från idé till design, tillverkning och montering.

Mindre

VAD VI ERBJUDER

Vi på FocusNeo erbjuder en one-stop-shop-lösning för exempelvis företag och fastighetsägare att koordinera och genomföra profilering av butiker, lokaler, kontor och fastigheter. Vår personal har spetskompetens inom projektledning, produktion, grafisk design och installation. Vårt nätverk av kvalificerade montörer är geografiskt utspridda över hela Norden, vilket säkerställer ett snabbt och effektivt arbete med garanterad kvalitet. Vi har även möjlighet att lagerhålla material för effektiv hantering.

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?