• FÖNSTERDEKOR
    BÅDE FUNKTION OCH INSPIRATION

Fönsterdekor används vanligen för att dekorera skyltfönster i butiksmiljöer, på kontor eller i inomhusmiljöer. De kan användas som kontrastmarkeringar och insynsskydd till kontoret eller en snygg inramning till butiksfönstren, för olika informationsändamål eller för skapa effekter i olika former. Med rätt ljussättning är det dessutom möjligt att skapa spännande dag- och natteffekter.

 VI TAR DIG HELA VÄGEN

Fönsterdekor kan användas för permanenta budskap i flera år eller för temporära kampanjer. Oavsett ditt behov är vårt mål att din kommunikation ska bli så effektiv som möjligt. Vi tar fram designförslag och presenterar tydliga skisser för att du ska se vilket slutresultat du kan förvänta dig. Efter godkänt originalarbete går det vidare till våra underleverantörer för tryck och montage. Vårt tryck- och montagenätverk täcker hela den nordiska marknaden. 

Läs mer

Vi använder vanligen fönsterdekor som produceras av folier och vinyler i högsta kvalitet från t ex Avery eller 3M. Materialet från dessa leverantörer håller hög kvalitet, är flexibelt, slitstarkt och är lätt att montera, vilket sparar både tid och pengar i ett större projekt.

BEHOVET STYR VAL AV FÖNSTERDEKOR

Fönsterdekor kan används i flera olika syften och materialet kan vara tätt, transparent, hålat eller translucent. Berätta vilket behov du har så hjälper vi dig att hitta rätt material och lösning. På FocusNeo är vårt mål är att skapa en helhet där ert varumärke synliggörs och tydliggörs med skyltar och annan visuell kommunikation för att skapa en attraktiv och levande miljö. Vi vill skapa en arbetsmiljö som sänder rätt signaler till kunder och anställda. Det gör vi genom kundanpassade lösningar där vi kan hjälpa till i alla aspekter av processen från idé till design, tillverkning och montering.

Mindre

VAD VI ERBJUDER

Vi på FocusNeo erbjuder en one-stop-shop-lösning för exempelvis företag och fastighetsägare att koordinera och genomföra profilering av butiker, lokaler, kontor och fastigheter. Vår personal har spetskompetens inom projektledning, produktion, grafisk design och installation. Vårt nätverk av kvalificerade montörer är geografiskt utspridda över hela Norden, vilket säkerställer ett snabbt och effektivt arbete med garanterad kvalitet. Vi har även möjlighet att lagerhålla material för effektiv hantering.

Om du vill veta mer om hur vi på Focus arbetar med synlighet, visuell kommunikation och konstruktion eller få en offert på ditt projekt får du gärna kontakta oss.

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?