• PRINTDEKOR
    helheten i er visuella kommunikation

FocusNeo har sedan mer än 50 år hjälpt kunder att bli synligare och tydligare med effektiva och kundanpassade skyltar. Rätt skyltar stärker ert varumärke, välkomnar era kunder och besökare och visar dem rätt. Kompletterat med rätt printdekor på ert kontor och i era butiker ger vi er helheten i er visuella kommunikation.

Vi på FocusNeo erbjuder skräddarsydda och anpassade tjänster och lösningar för företagsprofilering och butikskommunikation. Med vår erfarenhet, kompetens inom projektledning samt system för hantering av visuell kommunikation kan du spara och effektivisera den dyrbaraste resursen – tiden.

VÅR EXPERTIS TAR ER VIDARE

Vi tar oss gärna an utmaningen att hitta nya spännande grafiska lösningar som passar ert unika varumärke och stil. Vi är mycket stolta över de projekt vi arbetat med och älskar att samarbeta med våra kunder och uppdragsgivare för att ge dem de allra bästa lösningarna inom printdekor, till exempel väggdekor, fönsterdekor, dekaler och kontrastmarkeringar.

Läs mer

För att ni ska få en lösning som är perfekt avvägd till er verksamhet gör vi först en behovsanalys baserad på era krav och önskemål. Därefter skräddarsyr vi en lösning som ger bästa ekonomi, effektivitet och kommunikation.

 VARFÖR DET ÄR VIKTIGT MED RÄTT DEKOR PÅ ARBETSPLATSEN

Vuxna tillbringar ungefär en tredjedel av sitt liv på sin arbetsplats. Det innebär att en genomtänkt kontorsmiljö ska få folk att känna sig bekväma, roade och levande. Ett företag som har en genomtänkt inredning kommer förmodligen att ha bättre arbetsmoral och högre grad av nöjdhet bland medarbetarna. Om en miljö är snygg, ren, bekväm och ljus kommer företagets varumärke med värderingar, uppdrag och mål att kommuniceras enkelt och tydligt. Några av de stora fördelarna med inredningsdekor på arbetsplatsen är:

– Bättre varumärkeskännedom
– Förbättrad kundigenkänning
– Särskiljande från dina konkurrenter
– Verksamheten värderas i högre grad av både investerare och partners
– Högre medarbetarengagemang och tillfredsställelse
– Ökning av produktiviteten
– Värderingar, vision och uppdrag kommer att tydliggöras

Om du vill veta mer om hur vi arbetar, våra tjänster och produkter inom dekor eller diskutera ett kommande projekt är du välkommen att kontakta oss.

Mindre

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

GALLERI PRINTDEKOR