• FORDONSDEKOR
    marknadsföring på hjul

Din fordonspark är inte bara transportmedel, utan dina fordon kan förvandlas till en kostnadseffektiv rullande kommunikationskanal. Med rätt fordonsdekor kan du exponera ditt företag och dina produkter mot tusentals kunder – varje dag. En mobil reklamplats för ditt företag med stor potentiell räckvidd, mitt ute bland folk på stan är ett ypperligt sätt att nå dina potentiella kunder på. En tilltalande fordonsdekor lyfter ditt varumärke och visar för kunder och leverantörer att du och ditt företag finns.

VI ERBJUDER ALLT INOM FORDONSDEKOR TRYCK

Fordonsdekor kan användas för permanenta budskap i flera år eller för temporära kampanjer. Oavsett ditt behov är vårt mål att din kommunikation ska bli så effektiv som möjligt. Vi tar fram designförslag och presenterar tydliga skisser för att du ska se vilket slutresultat du kan förvänta dig. Efter godkänt originalarbete går det vidare till våra underleverantörer för tryck och montage. Vårt tryck- och montagenätverk täcker hela den nordiska marknaden, så vare sig du vill ha fordonsdekor i Stockholm, Göteborg eller Oslo, så kan vi hjälpa dig! 

FORDONSDEKOR I GÖTEBORG

Letar du efter fordonsdekor i Göteborg? Vi på FocusNeo erbjuder en one-stop-shop-lösning för större fordonsparksägare att koordinera och genomföra profilering av alla sina fordon. Vår personal har spetskompetens inom logistik, projektledning, produktion, grafisk design och installation. Vårt nätverk av kvalificerade montörer är geografiskt utspridda över hela Norden, vilket säkerställer ett snabbt och effektivt arbete med garanterad kvalitet.

FocusNeo är en helhetsleverantör av fordonsdekor tryck, skyltar och visuell kommunikation med mer än 50 års erfarenhet av att ta fram designidéer till skyltar och kommunikationsytor på butiker, kontor, fordon, fönster och fasader.

Vi finns i hela norden och erbjuder bland annat fordonsdekor i Stockholm, Oslo och Helsingfors! Om du vill veta mer om hur vi på FocusNeo arbetar med synlighet och visuell kommunikation eller vill få en offert på ditt projekt – kontakta oss idag! 

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

GALLERI FORDONSDEKOR