• FORDONSDEKOR
    marknadsföring på hjul

Er fordonspark är inte bara era transportmedel, utan era fordon kan förvandlas till en kostnadseffektiv rullande kommunikationskanal. Med rätt fordonsdekor kan ni exponera ert företag och era produkter mot tusentals kunder – varje dag. En mobil reklamplats för ditt företag med stor potentiell räckvidd, mitt ute bland folk på stan och ett ypperligt sätt att nå dina potentiella kunder på. En tilltalande fordonsdekor lyfter ert varumärke och visar för kunder och leverantörer att ni finns.

VI TAR DIG HELA VÄGEN

Fordonsdekor kan användas för permanenta budskap i flera år eller för temporära kampanjer. Oavsett ditt behov är vårt mål att din kommunikation ska bli så effektiv som möjligt. Vi tar fram designförslag och presenterar tydliga skisser för att du ska se vilket slutresultat du kan förvänta dig. Efter godkänt originalarbete går det vidare till våra underleverantörer för tryck och montage. Vårt tryck- och montagenätverk täcker hela den nordiska marknaden.

VAD VI ERBJUDER

Vi på FocusNeo erbjuder en one-stop-shop-lösning för större fordonsparksägare att koordinera och genomföra profilering av alla sina fordon. Vår personal har spetskompetens inom logistik, projektledning, produktion, grafisk design och installation. Vårt nätverk av kvalificerade montörer är geografiskt utspridda över hela Norden, vilket säkerställer ett snabbt och effektivt arbete med garanterad kvalitet.

FocusNeo är en helhetsleverantör av skyltar och visuell kommunikation med mer än 50 års erfarenhet av att ta fram designidéer till skyltar och kommunikationsytor på butiker, kontor, fordon, fönster och fasader.

Om du vill veta mer om hur vi på FocusNeo arbetar med synlighet och visuell kommunikation eller få en offert på ditt projekt får du gärna kontakta oss.

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER BOKA ETT MÖTE?

GALLERI FORDONSDEKOR