• DEKOR
    skapar helhet åt ert varumärke

Dekor är en stor och viktig del av er varumärkesprofilering och innefattar allt från fordonsdekor till vepor och folie på fönster, väggar, tapeter, golv, tavlor etc. Användningsområdet för dekor är oändligt och endast fantasin sätter gränser.  Vi har lösningar som täcker det mesta av företagets behov av dekor.

DEKOR STÄRKER ERT VARUMÄRKE

Dekor används framförallt för att förstärka er varumärkesidentitet. Det hjälper era kunder att känna igen er, att hitta rätt i era lokaler och bygger även ert varumärke internt bland den egna personalen.

Rätt skyltar stärker ert varumärke, välkomnar era kunder och besökare och visar dem rätt. Kompletterat med rätt dekor på era fordon, ert kontor och i era butiker ger vi er helheten i er visuella kommunikation.

Er fordonspark är inte bara era transportmedel, utan era fordon kan förvandlas till en kostnadseffektiv rullande kommunikationskanal. Med rätt fordonsdekor kan ni exponera ert företag och era produkter mot tusentals kunder – varje dag.

Inredningsdekor används för att dekorera inomhusmiljöer på kontor eller i butiker, för olika informationsändamål eller för skapa rumseffekter i olika former.

Utomhusdekor används vanligen för att profilera ert företag eller verksamhet i den absoluta närmiljön eller i andra publika sammanhang. Till utomhusdekor räknar vi oftast mer temporära budskapsbärare som t ex vepor, banderoller och flaggor.

Fönsterdekor används vanligen för att dekorera skyltfönster i butiksmiljöer, på kontor eller i inomhusmiljöer. Kontrastmarkeringar och insynsskydd till kontoret eller en snygg inramning till butiksfönstren, för olika informationsändamål eller för skapa effekter.

Läs mer

SÅ HJÄLPER VI ER

Vi på FocusNeo erbjuder en one-stop-shop-lösning för exempelvis företag, detaljhandelskedjor och fastighetsägare att koordinera och genomföra profilering av fordon, butiker, lokaler, kontor och fastigheter. Vår personal har spetskompetens inom projektledning, produktion, grafisk design och installation. Vårt nätverk av kvalificerade montörer är geografiskt utspridda över hela Norden, vilket säkerställer ett snabbt och effektivt arbete med garanterad kvalitet. Vi har även möjlighet att lagerhålla material för effektiv hantering.

Mindre

FRÅGA OSS

VILL DU VETA MER OM HUR VI PÅ FOCUS ARBETAR MED SYNLIGHET OCH KONSTRUKTION ELLER FÅ EN OFFERT PÅ DITT PROJEKT?