Focus Göteborg passade på att montera en stilren Conturaskylt för Avinodes kontor på Odinsgatan i Göteborg, såhär innan semestrarna drar igång.

Avinode är ett mycket framgångsrikt internationellt företag som arbetar inom flygbranschen, men trots att de är bland de största på marknaden så har de avvaktat med att sätta upp en skylt för Göteborgskontoret – tills nu.

Företaget har tagit beslutet att de vill synas mer, och finns det något bättre sätt att göra det på än med en stilren skyltning? Inte om du frågar oss på Focus Neon i alla fall!

Den stilfulla Conturaskylten mäter nästan 500cm på längden och 70cm på höjden. Med Conturatekniken får vi ut maximalt av ljuset, då det lyser igenom en del av skyltens sida. Företagets emblem är kopparfärgat och lyser framåt och åt sidan. På detta sätt syns nu Avinodes skylt perfekt, både dagtid som nattetid.

Vill ni läsa mer om vad vi på Focus kan erbjuda för skyltlösningar och om våra olika tekniker, klicka här!

Med detta önskar jag er alla som läser en riktigt trevlig sommar, och har ni vägarna förbi Göteborg kan ni ju alltid svänga förbi Odinsgatan och ta en titt på denna snygga Conturaskylt!

Conturaskylt Avinode

Conturaskylt AvinodeConturaskylt Avinode