• ARKITEKTUR, DESIGN OCH SKYLTNING
    tre områden i harmoni som får varumärken att synas

    Bactiguard skyltar av skyltföretag | FocusNeo

Rätt skylt på rätt plats

Vi har hjälpt våra kunder och uppdragsgivare att hitta rätt kommunikationslösningar i mer än 50 år. Vi strävar ständigt efter att våra lösningar skall ha bästa möjliga kommunikativa förmåga med stort uppmärksamhetsvärde och tydlighet med optimal placering och ändamålsenlighet. De ska vara väl anpassade till omgivande arkitektur och stadsbild samt ha bästa möjliga tekniska och materialmässiga förutsättningar.

Läs mer

FocusNeo har med sina anställda formgivare och konstruktörer den erfarenhet som krävs att hitta exakt rätt uttryck. Allt arbete sker i samråd med kunden eller den designbyrå som har helhetsuppdraget av företaget. För att beskriva hur våra lösningar kommer se ut skapas ritningar, bildmontage och renderade bilder som simulerar t ex ljus och tredimensionella djup. Ofta skapas flera förslag med olika lösningar som besluts- och offertunderlag.

Vi ger varumärket ytterligare en dimension

Ljusskylten ger logotypen en tredimensionell form med ett djup. Till skillnad från den tryckta logotypen på ett visitkort, en broschyr eller den på webbsidan har den lysande skylten andra möjligheter, men också utmaningar. För att ge skylten samma uttryck och igenkänning som den ”platta” logotypen måste man ibland göra justeringar i logotypen. Det kan vara proportioner och avstånd som justeras. Dessutom ska skylten synas i olika miljöer, mot olika bakgrunder och både i ljus och mörker.

Med rätt utformning, placering, storlek och belysningsteknik maximerar vi synlighet och effekt. Vi kallar vår arbetsmetod för Access och det hjälper er att förstå processen och är en garanti för att allt är omhändertaget. Rätt visuell kommunikation  skapar bättre affärer.

Mindre