Account Manager till Stockholm

Vi söker nu en Account Manager med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer. I rollen som Account Manager bygger du din egen kundportfölj genom att kontraktera nya affärer – som du sedan ansvarar för att utveckla till långsiktiga affärsrelationer genom ett konsultativt försäljningsarbete. För att lyckas i rollen krävs förmågan att driva affären framåt, vara proaktiv och hitta nya lösningar som bidrar till en lönsam affär för både företaget och kunden. Det gör du tillsammans med ett team av Nordens bästa skyltdesigners, projektadministratörer och konstruktörer. Till din hjälp har du även ett starkt varumärke, gedigen kunskap och erfarenhet samt världsledande tekniska lösningar. Du har ett individuellt budgetansvar och rapporterar till försäljningschef. Du spenderar mycket tid ute hos kund, men med vårt kontor i Hägersten som bas.

Vi erbjuder dig
  • En stimulerande och kreativ säljroll där inget projekt är det andra likt – du får en central roll i vår fortsatta utveckling
  • Anställning i ett anrikt, stabilt och marknadsledande företag
  • Frihet under ansvar
  • Möjligheter till personlig utveckling
Din profil

Vi tror att du är en affärsdriven säljare som har förmåga att driva både affärer och projekt i mål och som ser nya affärsmöjligheter överallt! Vidare har du erfarenhet från lösningsförsäljning där du utifrån kundens behov presenterat en lösning och skapat ett mervärde för din kund. Du har en energisk och säljande personlighet med en entusiasm för affärer som smittar.

Vi söker dig som
  • Har minst 2 års erfarenhet av uppsökande B2B försäljning
  • Älskar att vara ute hos kund och som vet att affärer görs på fältet
  • Tillämpar ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och som förstår vikten av time-management
  • Är kreativ, lösningsorienterad och som gärna har ett intresse för design och form
  • Har B-körkort

Frågor om tjänsten besvaras av Carl Granöö, Head of Sales, tel 073-510 09 38 eller via mail carl.granoo@focusneo.se.

Är det dig vi beskriver? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

FocusNeo är en helhetsleverantör av skyltar och visuell kommunikation med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi hjälper företag, detaljhandel, hotell, restauranger och fastighetsägare med hela processen från förstudie till komplett installation och service. Bland kunderna märks bl a varumärken som McDonald’s, SEB, Espresso House och Dressmann.