9 highlights från 2019

Ett år fyllt av roliga uppdrag är till ända och totalt räknar vi in över 3 000 genomförda projekt åt våra kunder. Stolta över det förtroende som våra fantastiska kunder ger oss, vill vi här lyfta fram några projekt som till stor del präglat vårt 2019.

Elon

Kanske vårt mest omfattande projekt under året och som även pågår en bra bit in på 2020. Elon byter profil på nästan 300 butiker runt om i landet och profilerar om Audio Video till Elon Ljud & Bild med ytterligare 100 butiker.

Kongahälla Center

Nya Kongahälla Center öppnade i Kungälv under våren 2019. FocusNeo hjälpte till med skyltning både exteriört och interiört samt till hyresgästerna.

Westfield Mall of Scandinavia

Skandinaviens största köpcentrum fick nytt namn och ny profil. FocusNeo fick liksom vid öppnandet 2015 förtroendet att hantera omprofileringen med nya fasadskyltar och invändiga hänvisningsskyltar.

AFRY

Teknikkonsulterna ÅF och Pöyry gick samman och blev AFRY. Under hösten tog vi fram en ny skyltmanual och profilerade om huvudkontoret i Solna med den nya logotypen.

Espresso House

Vårt framgångsrika samarbete med Espresso House fortsätter. Kedjans expansion har under året framförallt skett i Tyskland och under året har vi levererat skyltar och profilering till ca 25 nya enheter i bl a Berlin och Hamburg.

Erik Penser Bank

Erik Penser Bank flyttade in i nya lokaler på Apelbergsgatan i Stockholm och anlitade FocusNeo för att återspegla sitt varumärke på rätt sätt i ett skyltmedium. Läs hela caset med Erik Penser Bank.

Orkla

I Oslo flyttade Orkla-koncernen in i ett nytt huvudkontor. FocusNeo Norge fick uppdraget att profilera kontoret på ett mycket lekfullt sätt.

NK

Stockholms mest exklusiva varuhus NK tog över Parkaden och byggde ut med ny saluhall och ny juvel- och klockavdelning under 2019. Vi fick chansen att hjälpa till med profilering så att den exklusiva känslan kommer till sin rätt.

E.ON

E.ON öppnade en ny kraftvärme- och biogasanläggning i Upplands-Bro utanför Stockholm. Anläggningen profilerades bl a med en logotyp placerad på ca 60 meters höjd.

Lars Lindberg är marknadschef på FocusNeo

Head of Marketing

+46 8 681 68 34

lars.lindberg@focusneo.se

Lars Lindberg är marknadschef på FocusNeo med flera års erfarenhet av varumärkesprofilering för företag och fastigheter.