Sebastian Karlsson FocusNeo

3 snabba till Sebastian Karlsson, ny stjärna på FocusNeo

I vår ”lära-känna” serie med våra nyanställda har turen kommit till Sebastian Karlsson, som kommit till FocusNeo för att främst arbeta med projekt- och nykundsförsäljning från Stockholmskontoret.

Sebastian – vem är du?

Jag är ett nytt ansikte här på FocusNeo och även för branschen, men har arbetat med försäljning och starka varumärken i ca 10 år. Bor i Enskede med min flickvän och vår lilla dotter. Gillar att umgås med familj och vänner, men får jag tid så är jag inte den som tackar nej till att spela en golfrunda eller gå på hockey.

Vad ser du mest fram emot?

Att få komma ut och möta kunderna, men även att utvecklas som person och inom yrket. Jag ser mig själv som en stark lagspelare och kommer göra mitt bästa för att peppa alla kollegor och bidra med både god försäljning samt god stämning.

Vad är ditt intryck av FocusNeo efter de första veckorna?

Mycket professionellt och välkomnande. Gemenskapen och lagandan på FocusNeo verkar väldigt stark, vilket skapar en otrolig trygghet för oss nyanställda.

Vill du veta mer eller boka ett möte med Sebastian? Du når honom säkrast på mail sebastian.karlsson@focusneo.se eller på telefon 08-681 68 53.