3 snabba till Hanna Hellström, ny stjärna på FocusNeo

Vi fortsätter att berätta lite mer om våra nya stjärnor för att ni ska lära känna dem lite närmare. Denna gång har turen kommit till Hanna Hellström, ny Inside Sales Manager på kontoret i Stockholm.

Hanna – vem är du?

Jag heter Hanna Hellström och är 25 år gammal. Uppvuxen i Sollentuna, har pluggat på Uppsala Universitet och i arbetslivet har jag en bakgrund inom försäljning och kommunikation.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

Jag kliver in i en roll som Inside Sales Manager, som är en relativt ny funktion på FocusNeo. Teamet jobbar mycket med prospektering och att hitta möjligheter till nya affärer. Det blir spännande att ta mig an denna utmaning och jag tror att jag har nycklarna och engagemanget som krävs för att bli framgångsrik.

Har du någon oväntad talang?

Absolut, jag har väldigt bra minne! Om jag har sett, hört eller varit med om någonting så minns jag det, framför allt siffror och texter. Det kan vara mycket användbart när man ska skriva prov, men det har också gjort att jag lärt mig väldigt många sångtexter utantill.

Vill du veta mer eller boka ett möte med Hanna? Du når henne säkrast på mail hanna.hellstrom@focusneo.se eller på telefon 08-681 68 58.