Albin Flygare FocusNeo

3 snabba till Albin Flygare, ny stjärna på FocusNeo

Många nya stjärnor har börjat på Stockholmskontoret. Idag träffar vi Albin Flygare, som är ny Account Manager och en av dem som flera av våra kunder kommer att möta.

Albin – vem är du?

Jag ny Account Manager på FocusNeo, 25 år gammal och bor idag i Hammarbyhöjden. Har utbildat mig på IHM Business School och har både innan och efter dess jobbat med försäljning på olika företag, främst inom media.

Vad ser du mest fram emot?

Jag brinner för försäljning och älskar att hjälpa kunder med att hitta lösningar på deras utmaningar. Som person är jag kreativ och tycker om att arbeta med färg och form, vilket jag kommer få stor nytta av här på FocusNeo. Branschen är ny för mig, men den första tiden har varit mycket utvecklande och jag ser fram emot att få hjälpa våra kunder att hitta unika skyltlösningar som lyfter deras varumärke.

Har du något speciellt intresse?

Vattensport i olika former ligger mig varmt om hjärtat och fridykning är ett stort intresse. Jag är sedan flera år instruktör i en fridykningsklubb i Stockholm, där jag lär ut grunderna i fridykning till barn och ungdomar. Jag spelar även undervattensrugby.

Vill du veta mer eller boka ett möte med Albin? Du når honom säkrast på mail albin.flygare@focusneo.se eller på telefon 08-681 68 53.